Gewonde na steekpartij Desdemonastraat Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoogvliet – Een man is vrijdagavond gewond geraakt door een steekpartij. Het slachtoffer werd door omstanders aangetroffen op de Desdemonastraat, het incident heeft vermoedelijk plaatsgevonden op de Toscalaan.

Ambulancemedewerkers hebben de gewonde man naar het Maasstad Ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke een plaats delict gemaakt, ook op de Toscalaan is de omgeving afgezet. Agenten zijn inmiddels een woning binnengevallen.

Het slachtoffer bleef roepen dat zijn vriend kwijt was, mogelijk zou deze zijn ontvoerd. De politie neemt dit serieus en gaat nu op zoek naar de vriend van het slachtoffer.

Foto: Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd