Hulpdiensten urenlang op zoek naar mogelijke drenkeling Erasmusbrug Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Hulpverleners zijn afgelopen nacht urenlang rond de Erasmusbrug op zoek geweest naar een mogelijke drenkeling. Rond half twaalf werd er een melding gemaakt dat iemand van de Erasmusbrug gesprongen zou zijn. De brandweer, havendienst en de politie rukten vervolgens in grote getale uit.

Tijdens het zoeken naar de drenkeling kregen zij hulp van onder andere de watertaxi. De brandweer zocht samen met de politie en de havendienst vanaf boten naar het mogelijke slachtoffer. Ook het team van de Digitale Verkenning werd ingezet om te zoeken naar een mogelijk slachtoffer.

Er is urenlang gezocht, maar de mogelijke drenkeling is niet meer aangetroffen. Rond half twee werd de zoekactie gestaakt. Of er daadwerkelijk iemand te water is geraakt is nog niet bekend.

Foto’s: Daniel Bosch

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd