zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Hulpverleners op zoek naar mogelijke drenkeling Lloydkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Diverse hulpdiensten zijn vrijdagavond opgeroepen voor een melding van een mogelijke drenkeling op de Lloydkade in Rotterdam. Er zou mogelijk een voertuig het water in zijn gereden. Onder andere duikers van de brandweer gingen vervolgens met spoed ter plaatse.

Hulpverleners van de politie, brandweer en de havendienst hebben ter plekke gekeken of er iets was te vinden. De melding bleek echter zo vaag te zijn dat er na ongeveer een uur is besloten om de zoekactie te stoppen. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de melding.

Foto: Marco Smits


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -