woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie onderzoekt schietpartij Achillestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de Rotterdamse wijk 110 morgen is afgelopen nacht rond 00.50 uur een man beschoten. Het schietincident vond plaats in de Achillestraat, de man werd tijdens de beschieting wonder boven wonder niet geraakt.

Op straat troffen agenten verschillende sporen aan, waaronder een magazijn van het gebruikte vuurwapen. De verdachte ging er na de schietpartij vandoor. De politie heeft de straat afgesloten en sporenonderzoek verricht. Het is nog niet bekend wat de toedracht van de schietpartij is geweest.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -