Automobilist gewond na éénzijdig ongeval Operalaan Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is afgelopen nacht gewond geraakt bij een ongeluk op de Operalaan in Capelle aan den IJssel. De bestuurder raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en ramde een lantaarnpaal. Vervolgens kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

De auto was uitgerust met een e-call systeem, dit systeem heeft automatisch de hulpdiensten gealarmeerd. Ambulancepersoneel liet de brandweer ter plaatse komen om de auto onklaar te maken, het ging om een elektrisch voertuig. De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Omdat het om een éénzijdig ongeval gaat, vindt het onderzoek ernaar niet verder plaats. De auto is total-loss meegenomen door een bergingbedrijf.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd