zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie rukt uit voor jongen met legerkleding en vuurwapen in Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft vrijdagmiddag een jongen aangehouden die in legerkleding en met een lang vuurwapen rond zou lopen. De jongen was gezien in de wijk de Esse Laag in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Verschillende burgers vertrouwden het niet en maakten een melding bij de politie. Agenten gehuld in kogelvrije vesten gingen op zoek naar de jongen in legerkleding en een mondkapje. Hij kon worden opgespoord en werd staande gehouden. Het wapen wat hij bij zich had bleek een nepwapen te zijn.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -