Automobilist jaagt op ganzen met auto en raakt te water Schapengorsedijk Rockanje

Date:

Deel bericht:

Rockanje – Een voorbijganger aan de Schapengorsedijk in Rockanje heeft alarm geslagen na een auto in de sloot te zien liggen. Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter en de duikers van de brandweer waren gealarmeerd.

Een politiehelikopter was in de buurt van het incident en is geland om eventuele hulp te verlenen. Al snel bleek dat er geen inzittende in het voertuig waren. De brandweer heeft voor alle zekerheid nog zoekslagen in het water gemaakt. De politie heeft de eigenaar van het voertuig gebeld en deze was even verderop droge kleding aantrekken. De ambulance is nog langs het adres gereden om meneer na te kijken. De bestuurder kwam gelukkig met de schrik vrij. De bestuurder zou op ganzen hebben gejaagd.

- Advertisement -

De traumahelikopter en de duikers van de brandweer werden afgemeld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd