Brandweer reanimeert slachtoffer uit brandende woning Philips Willemstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De brandweer heeft rond middernacht bij een woningbrand een persoon gered uit een woning in de Philips Willemstraat in Rotterdam. Verontruste buren hadden gebeld dat ze rook uit de woning zagen komen, ook was er brand te zien.

De brandweer rukte met meerdere wagens uit en ging eenmaal ter plekke snel de woning binnen. Deze woning stond vol met rook, in de woning werd vermoedelijk de bewoner van het pand aangetroffen. Deze is naar buiten gebracht waarop de reanimatie is gestart.

Het ambulancepersoneel kreeg assistentie van een trauma-arts. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is verder nog onduidelijk.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd