Twee gewonden na brand in woning Heemskerkstraat Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – Bij een uitslaande brand in een woning aan de Heemskerkstraat in Schiedam zijn maandagmorgen twee mensen gewond geraakt. Rond 11.00 uur werd de brandweer gealarmeerd, het was toen nog onduidelijk of iedereen de woning had kunnen verlaten.

Een Mobiel Medisch Team werd uit voorzorg opgeroepen om ambulancepersoneel te ondersteunen. Er zijn uiteindelijk twee personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat voor verwondingen zij hebben opgelopen.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De woning is zo goed als uitgebrand. Er wordt nu gekeken of de bewoners van de omliggende huizen weer terug kunnen keren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd