woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Uitslaande brand verwoest flatwoning aan Hamakerstraat, 69-jarige Rotterdammer aangehouden

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag woedde er een brand op de tiende verdieping van een flat aan de Hamakerstraat. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond één uur ’s nachts zou de brand zijn ontstaan. Deze greep snel om zich heen en werd uitslaan. Dertig bewoners van verschillende verdiepingen moesten worden geëvacueerd. Zij werden tijdelijk elders opgevangen. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Chemische middelen
De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen. In de woning bleken diverse chemische middelen, poeder en materialen aangetroffen, waarvan bekend is dat ze gebruikt kunnen worden bij het bewerken van harddrugs.

De politie onderzoekt of er sprake is van een drugsversnijdingspand en of dit een relatie heeft tot het ontstaan van de brand.

Aanhouding
De politie laat weten dat er een 69-jarige Rotterdammer vanwege dit incident is aangehouden. Wat hem precies ten late wordt gelegd, is niet bekend. De politie zet het onderzoek voort en vraagt mensen die meer informatie hebben, om dit te melden.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -