Uitslaande brand verwoest flatwoning aan Hamakerstraat, 69-jarige Rotterdammer aangehouden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag woedde er een brand op de tiende verdieping van een flat aan de Hamakerstraat. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond één uur ’s nachts zou de brand zijn ontstaan. Deze greep snel om zich heen en werd uitslaan. Dertig bewoners van verschillende verdiepingen moesten worden geëvacueerd. Zij werden tijdelijk elders opgevangen. Gelukkig raakte er niemand gewond.

- Advertisement -

Chemische middelen
De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen. In de woning bleken diverse chemische middelen, poeder en materialen aangetroffen, waarvan bekend is dat ze gebruikt kunnen worden bij het bewerken van harddrugs.

De politie onderzoekt of er sprake is van een drugsversnijdingspand en of dit een relatie heeft tot het ontstaan van de brand.

Aanhouding
De politie laat weten dat er een 69-jarige Rotterdammer vanwege dit incident is aangehouden. Wat hem precies ten late wordt gelegd, is niet bekend. De politie zet het onderzoek voort en vraagt mensen die meer informatie hebben, om dit te melden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd