Beide gewonden schietpartij zorgboerderij Alblasserdam weer thuis

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – De twee slachtoffers die op 6 mei gewond raakten door een schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi zijn weer thuis. Een 38-jarige man lostte op vrijdag 6 mei meerdere schoten. Twee personen raakten gewond en twee slachtoffers overleden aan hun verwondingen.

De twee slachtoffers een 12-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 20-jarige vrouw uit Alblasserdam raakten zwaargewond. Één van hen mocht eind vorige week het ziekenhuis al verlaten.

- Advertisement -

De verdachte uit Oud-Alblas wordt verdacht van moord en doodslag. Hij zou met deze intenties naar de zorgboerderij zijn toegegaan. De verdachte wordt ook verdacht van een moord in Vlissingen op 4 mei. Daar kwam een 60-jarige man om het leven. Hij werd dood gevonden in zijn eigen winkel.

- Advertisement -

Gerelateerd