Slooppand aan Voorweg in Zoetermeer tot de grond afgebrand (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – In een slooppand langs de Voorweg in Zoetermeer heeft donderdagavond een flinke brand gewoed. De brandweer heeft het gebouw gecontroleerd moeten laten afbranden.

Bij aankomst van de brandweer woedde de brand in het dak. Hoewel de eerste vlammen na een eerste blusactie eraf waren, zat de brandhaard al onder de dakpannen. Vanwege de slechte staat van het gebouw was het risico te groot om brandweerlieden naar binnen te sturen en zat er niks anders op dan het pand gecontroleerd uit te laten branden.

De brand in het beginstadium

Bij het vallen van de duisternis breidde de brand zich weer snel uit en stond het gebouw ten slotte volledig in brand. De brandweer zette de aanval in om de controle te bewaren. Na enige tijd stortte het dak in, waarna vanuit de hoogwerker het blussen kon worden hervat.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd