Grootschalige verkeerscontrole Maasboulevard Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een team van politiestudenten heeft donderdagmiddag en avond een grote verkeerscontrole gehouden. Op het parkeerterrein van de Rhijnspoorkade werd een controleplaats ingericht. Vanaf de Maasboulevard werden er steekproefgewijs diverse automobilisten naar de controleplaats toegebracht.

Eenmaal aangekomen moesten bestuurders onder andere hun rijbewijs laten zien, ook moest er geblazen worden. Scooterrijders die over het fietspad langs de Maasboulevard reden waren ook de klos. Zeker twee jongens kregen een bekeuring voor het rijden op het fietspad met een deelscooter.

- Advertisement -

Wat er precies is geconstateerd tijdens de controles is nog niet bekend. De controles worden gehouden in het kader van de verkeersveiligheid. Voor studenten gelijk de kans om te oefenen in de praktijk.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd