woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Grootschalige verkeerscontrole Maasboulevard Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een team van politiestudenten heeft donderdagmiddag en avond een grote verkeerscontrole gehouden. Op het parkeerterrein van de Rhijnspoorkade werd een controleplaats ingericht. Vanaf de Maasboulevard werden er steekproefgewijs diverse automobilisten naar de controleplaats toegebracht.

Eenmaal aangekomen moesten bestuurders onder andere hun rijbewijs laten zien, ook moest er geblazen worden. Scooterrijders die over het fietspad langs de Maasboulevard reden waren ook de klos. Zeker twee jongens kregen een bekeuring voor het rijden op het fietspad met een deelscooter.

Wat er precies is geconstateerd tijdens de controles is nog niet bekend. De controles worden gehouden in het kader van de verkeersveiligheid. Voor studenten gelijk de kans om te oefenen in de praktijk.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -