dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Twee drugsdealers aangehouden in Oud-Beijerland

- advertentie -

Oud-Beijerland – De politie heeft op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei twee mannen aangehouden op verdenking van het produceren en verkopen van drugs. Het gaat om een 27-jarige en 47-jarige man uit Oud-Beijerland.

Na onderzoek kwam de politie de mannen op het spoor. Hieruit bleek dat er al langere tijd drugs werden geproduceerd in een woonhuis in Oud-Beijerland. Bij het doorzoeken van het huis trof de politie een hennepkwekerij en hennepdrogerij aan. Ook troffen zij draden aan waaraan henneptoppen hingen te drogen. De bewoner, een 27-jarige man, werd hierop aangehouden op verdenking van het produceren van drugs.

Tweede woning
Er waren aanwijzingen dat de drugs die werden geproduceerd in dit woonhuis, werden opgeslagen in een ander woonhuis in Oud-Beijerland om van daaruit te verkopen. Hierop hebben agenten een dag later, op 14 mei, ook een doorzoeking gedaan in een tweede woonhuis.

Bij de huiszoeking werden verschillende drugs (hennep, hasj, MDMA en cocaïne) ontdekt. Ook de bewoner van dit huis, een 47-jarige man, is aangehouden op verdenking van de productie en de verkoop van drugs.

Onderzoek verder
Beide verdachten zijn na verhoor heengezonden, maar nog steeds verdachten in het onderzoek. Het onderzoek wordt voortgezet.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -