vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Automobilist getaserd na inrijden op agenten in Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een 24-jarige man heeft afgelopen nacht ingereden op agenten. De twee agenten spraken op zijn snelheid. De man sprong echter tijdens zijn gesprek weer in de auto en sloeg op de vlucht, daarbij reed hij in op de agenten.

De agenten konden zelf op tijd wegspringen. Een achtervolging op hoge snelheid stopte op de Erasmusbrug. Daar zette de man zijn auto stil en weigerde uit de auto te komen. De bestuurder is door de agenten, gezien het eerdere voorval getaserd en aangehouden. Hij zit vast voor poging doodslag.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -