Daken van huizen gerukt in Beek en Spaubeek na noodweer

Date:

Deel bericht:

Het noodweer heeft vrijdag veel schade veroorzaakt aan daken van diverse plaatsen rondom Beek in Limburg. Bij de brandweer kwamen honderden meldingen binnen van afgewaaide daken van woningen en ontwortelde bomen.

In Beek staat in de Beatrixstraat een woning op instorten. Een woordvoerder van de veiligheidsregio spreekt van een ravage. Niet alleen in Beek maar ook in Schinnen, Spaubeek en Sittard-Geleen regent het klachten van stormschade.

- Advertisement -

De provincie Limburg is flink geraakt door harde windstoten en veel regen. Het KNMI had code oranje afgegeven. Daarbij werd gewaarschuwd voor windstoten van ruim 100km/u.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd