vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Politie houdt meerdere actievoerders van Extinction Rebellion aan

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dertien actievoerders van Extinction Rebellion aangehouden. De actievoerders blokkeerden de Regentessebrug vlakbij de Leuvehaven. Niet alleen bij de Leuvehaven werd actiegevoerd. Sinds de ochtend werd er actiegevoerd bij verschillende bedrijven die fossiele brandstoffen produceren.

De actievoerders zaten vastgeketend aan olievaten midden op de weg. Hierdoor kon vrachtverkeer bepaalde terrein niet of met een flinke omweg pas oprijden. De actievoerders hebben vooraf aangekondigd dat zij tot en met dinsdag onder andere in de haven actie blijven voeren. Betrokken bedrijven hebben inmiddels maatregelen genomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -