Politie houdt meerdere actievoerders van Extinction Rebellion aan

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dertien actievoerders van Extinction Rebellion aangehouden. De actievoerders blokkeerden de Regentessebrug vlakbij de Leuvehaven. Niet alleen bij de Leuvehaven werd actiegevoerd. Sinds de ochtend werd er actiegevoerd bij verschillende bedrijven die fossiele brandstoffen produceren.

De actievoerders zaten vastgeketend aan olievaten midden op de weg. Hierdoor kon vrachtverkeer bepaalde terrein niet of met een flinke omweg pas oprijden. De actievoerders hebben vooraf aangekondigd dat zij tot en met dinsdag onder andere in de haven actie blijven voeren. Betrokken bedrijven hebben inmiddels maatregelen genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd