Politie onderzoekt zedenincidenten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van drie zendenincidenten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een onbekende man zou in de maanden april en mei kinderen hebben aangesproken, en zijn geslachtsdeel hebben getoond.

In het Essepark en op het Kroonkruid kinderen hebben aangesproken, hij deed ze een ongepast voorstel. In het Groene Hartpark toonde de verdachte zijn geslachtsdeel aan een volwassen vrouw.

- Advertisement -

Incident Essepark
De incidenten vonden plaats op verschillende dagen. Het incident in het Essepark vond plaats op maandag 25 april rond 13.15 uur. Hij sprak drie kinderen aan en deed hen een ongepast voorstel, hierop vertrok hij weer.

Groene Hart Park
In het Groene Hart Park ging de verdachte een stapje verder. Een nietsvermoedende vrouw werd rond 14.00 geconfronteerd met het geslachtsdeel van de verdachte. De vrouw maakte zich geschrokken uit de voeten.

Kroonkruid
Op het Kroonkruid sprak een onbekende man woensdag 18 mei rond 16.00 uur twee kinderen aan en deed hen een ongepast voorstel.

De politie doet onderzoek naar de meldingen van het incident. Daarbij wil de politie in contact komen met getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Het is helaas nog niet duidelijk of de drie incidenten zijn gepleegd door dezelfde volwassen man. Er is nog geen eenduidig signalement afgegeven.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd