Gezellige drukte bij veiligheidsdag Campusplein Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – De veiligheidsdiensten (politie, brandweer, ambulancezorg, defensie en Toezicht en Handhaving) waren vandaag tussen 10.00 en 16.00 uur op het Campusplein in Hoogvliet.

Tidens deze dag presenteerde niet alleen de gebruikelijke diensten zoals politie, brandweer en de ambulancezorg zich aan de bezoekers. Maar ook de gemeentelijke afdeling Stadsbeheer die op het Campusplein met het pop-up milieupark staat.

- Advertisement -

Programma

Er kon onder andere in een politieauto worden gereden. Maar ook plaatsnemen in een echte tank. Ook de World Police & Fire Games waren aanwezig. Voor de kinderen was er een sportparcours gemaakt of konden zij zich laten schmincken. In de middag heeft ook burgemeester Ahmed Aboutaleb een kijkje genomen en heeft zelfs een rondje in de tank van Defensie meegereden.

Fotografie: Norbert Verhoeff

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...