Grote brand in loods Herenweg Moerkapelle (GRIP 1)

Date:

Deel bericht:

Moerkapelle – In een grote schuur aan de Herenweg in Moerkapelle heeft zondagmiddag een flinke brand gewoed. De brand ontstond vermoedelijk door broei op de hooizolder waardoor het dak vlam vatte.

De brandweer schaalde op naar zeer grote om met voldoende mensen de brand te kunnen blussende water naar de brand te brengen. Omdat er op de schuur asbestplaten zitten werd uit voorzorg opgeschakeld naar GRIP 1. Uiteindelijk bleek de rookontwikkeling mee te vallen en vielen de resten in de schuur.

- Advertisement -

De brandweer was rond half zes nog altijd bezig met het blussen van de brand. Dat is extra moeilijk omdat de hooiwagen uit de schuur moeten worden gehaald. Op de grond kunnen ze uit elkaar worden getrokken om de brand te blussen.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd