woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man lost schot na overlast van groepje jongeren in Ter Aar

- advertentie -

Ter Aar – De politie heeft zaterdagavond een luchtbuks in beslag genomen nadat er een schot mee was gelost richting een groepje jongeren. De agenten kwamen af op een melding van een schietpartij in de omgeving van het Zeggeveen in Ter Aar.

Eenmaal aangekomen bleek dat een groepje jongeren in een speeltuintje aan het Laagveen mogelijk overlast had veroorzaakt. Een omwonende van het Moerasveen was daar niet zo van gediend en loste vermoedelijk een schot ermee. De politie ging met de man in gesprek en heeft het wapen in beslag genomen.

Het is niet bekend of de man ook is aangehouden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -