Man overleden na schietpartij Nassauhaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is zondagavond rond 23.30 uur om het leven gekomen nadat hij op de Nassauhaven in Rotterdam op straat werd neergeschoten. Op filmpjes is te zien dat een man komt aangerend en het slachtoffer van dichtbij neerschiet. Het slachtoffer overlijdt direct aan zijn verwondingen.

De verdachten sloegen na het schietincident in een grijze stationwagen op de vlucht. Hulpverleners hebben nog geprobeerd de man te helpen, zij konden echter weer met onverrichte zaken vertrekken. De politie sloot een groot gebied rondom de plaats delict af. Sporen moesten worden veiliggesteld en publiek werd op ruime afstand gehouden.

Auto in brand
- Advertisement -

Vlak na het incident is op de Feijenoordkade in Rotterdam een auto in brand gestoken. De politie houdt er sterk rekening mee dat het om de vluchtauto gaat. Hoe de verdachten daarna zijn gevlucht is nog niet bekend.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident. De verdachten zijn vooralsnog niet aangehouden. Wel circuleren er diverse filmpjes rond op het internet. Hierop is onder andere te zien hoe de verdachte het slachtoffer neerschiet. Mogelijk dat er meer van deze beelden zijn die de politie nog niet in het bezit heeft.

Eventuele updates, bijvoorbeeld over de leeftijd van het slachtoffer, volgen naar verwachting in loop van de dag.

©Jeffrey Jacobs

 

©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

Gerelateerd