Man overleden na schietpartij Nassauhaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is zondagavond rond 23.30 uur om het leven gekomen nadat hij op de Nassauhaven in Rotterdam op straat werd neergeschoten. Op filmpjes is te zien dat een man komt aangerend en het slachtoffer van dichtbij neerschiet. Het slachtoffer overlijdt direct aan zijn verwondingen.

De verdachten sloegen na het schietincident in een grijze stationwagen op de vlucht. Hulpverleners hebben nog geprobeerd de man te helpen, zij konden echter weer met onverrichte zaken vertrekken. De politie sloot een groot gebied rondom de plaats delict af. Sporen moesten worden veiliggesteld en publiek werd op ruime afstand gehouden.

- Advertisement -
Auto in brand

Vlak na het incident is op de Feijenoordkade in Rotterdam een auto in brand gestoken. De politie houdt er sterk rekening mee dat het om de vluchtauto gaat. Hoe de verdachten daarna zijn gevlucht is nog niet bekend.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident. De verdachten zijn vooralsnog niet aangehouden. Wel circuleren er diverse filmpjes rond op het internet. Hierop is onder andere te zien hoe de verdachte het slachtoffer neerschiet. Mogelijk dat er meer van deze beelden zijn die de politie nog niet in het bezit heeft.

Eventuele updates, bijvoorbeeld over de leeftijd van het slachtoffer, volgen naar verwachting in loop van de dag.

©Jeffrey Jacobs

 

©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
©Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....