Slachtoffer Club Blu Rotterdam was in één klap dood

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het slachtoffer dat ernstig werd mishandeld in Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam was na één klap al dood. Dat blijkt uit beelden die de regionale omroep Rijnmond heeft ingezien.

Het slachtoffer zou slechts met één klap aan de linkerkant op zijn hoofd zijn gevallen. Zijn hoofd raakte daarop een muurtje en het 29-jarige slachtoffer raakte buiten bewust zijn. Medewerkers en hulpverleners startten direct de reanimatie, helaas overlijdt de man alsnog in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Club Blu is tot vrijdagavond dicht geweest, de uitgaansgelegenheid heeft vaker te maken met incidenten. Zo zijn er schietincidenten geweest, en hebben er mishandelingen plaats gevonden.

Beeld: Archief

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd