dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man overreden door dieplader en overleden Haven Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Een man is afgelopen nacht om het leven gekomen nadat hij onder een dieplader van een vrachtwagen terecht is gekomen. Het incident gebeurde op een bedrijventerrein aan de Haven in Ridderkerk.

Hulpverleners rukten in grote getale uit, maar konden onverrichte zaken weer retour. Het slachtoffer bleek inmiddels overleden te zijn. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf of een ongeluk.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -