woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Eigenaar schiet op autoinbreker in Rotterdam-Feijenoord

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft afgelopen nacht met een alarmpistool op een autokraker geschoten. De eigenaar van de auto zag hoe een inbreker op de Slaghekstraat probeerde in zijn auto te komen. De inbreker werd betrapt door de eigenaar en bedreigde deze met een mes. De eigenaar bleek hier niet van gediend te zijn en schoot met een alarmpistool in de richting van de inbreker.

Ter plaatse verklaarde een 42-jarige Rotterdammer dat hij een inbreker in zijn auto had betrapt, en dat deze man, een 35-jarige Rotterdammer, hem toen met een mes had bedreigd. Daarop had hij een alarmpistool gepakt en richting de verdachte geschoten. Niemand raakte gewond.

De eigenaar is door de politie aangehouden op het Hillevliet met de Polderlaan. In zijn auto werd het alarmpistool aangetroffen. Pas toen bleek dat het om een nepwapen ging. De politie ging op zoek naar de inbreker, deze had zich verschanst rondom een speelplaatje in de Zuiderpolderstraat. Toen de inbreker begon te rennen kon hij op het Hillevliet worden aangehouden.

Zowel de eigenaar van de auto als de inbreker zijn aangehouden. Het alarmpistool is door de agenten in beslag genomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -