Eigenaar schiet op autoinbreker in Rotterdam-Feijenoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man heeft afgelopen nacht met een alarmpistool op een autokraker geschoten. De eigenaar van de auto zag hoe een inbreker op de Slaghekstraat probeerde in zijn auto te komen. De inbreker werd betrapt door de eigenaar en bedreigde deze met een mes. De eigenaar bleek hier niet van gediend te zijn en schoot met een alarmpistool in de richting van de inbreker.

Ter plaatse verklaarde een 42-jarige Rotterdammer dat hij een inbreker in zijn auto had betrapt, en dat deze man, een 35-jarige Rotterdammer, hem toen met een mes had bedreigd. Daarop had hij een alarmpistool gepakt en richting de verdachte geschoten. Niemand raakte gewond.

- Advertisement -

De eigenaar is door de politie aangehouden op het Hillevliet met de Polderlaan. In zijn auto werd het alarmpistool aangetroffen. Pas toen bleek dat het om een nepwapen ging. De politie ging op zoek naar de inbreker, deze had zich verschanst rondom een speelplaatje in de Zuiderpolderstraat. Toen de inbreker begon te rennen kon hij op het Hillevliet worden aangehouden.

Zowel de eigenaar van de auto als de inbreker zijn aangehouden. Het alarmpistool is door de agenten in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...