Eigenaar schiet op autoinbreker in Rotterdam-Feijenoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man heeft afgelopen nacht met een alarmpistool op een autokraker geschoten. De eigenaar van de auto zag hoe een inbreker op de Slaghekstraat probeerde in zijn auto te komen. De inbreker werd betrapt door de eigenaar en bedreigde deze met een mes. De eigenaar bleek hier niet van gediend te zijn en schoot met een alarmpistool in de richting van de inbreker.

Ter plaatse verklaarde een 42-jarige Rotterdammer dat hij een inbreker in zijn auto had betrapt, en dat deze man, een 35-jarige Rotterdammer, hem toen met een mes had bedreigd. Daarop had hij een alarmpistool gepakt en richting de verdachte geschoten. Niemand raakte gewond.

- Advertisement -

De eigenaar is door de politie aangehouden op het Hillevliet met de Polderlaan. In zijn auto werd het alarmpistool aangetroffen. Pas toen bleek dat het om een nepwapen ging. De politie ging op zoek naar de inbreker, deze had zich verschanst rondom een speelplaatje in de Zuiderpolderstraat. Toen de inbreker begon te rennen kon hij op het Hillevliet worden aangehouden.

Zowel de eigenaar van de auto als de inbreker zijn aangehouden. Het alarmpistool is door de agenten in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...