A20 richting Rotterdam afgesloten door gekantelde vrachtwagen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De A20 is tussen het Terbregseplein en de afrit Rotterdam Centrum afgesloten voor al het verkeer. De oorzaak is een gekantelde vrachtwagen, deze ligt over de breedte van de weg. Hulpverleners zijn met spoed onderweg.

De vrachtwagen zou op een auto zijn gevallen. De brandweer is inmiddels bezig met het bevrijden van het slachtoffer. Het is niet bekend hoe deze eraan toe is.

- Advertisement -

Rijkswaterstaat heeft de weg afgesloten, het verkeer wordt vanaf de A16 omgeleid over de A20 richting Gouda. Het verkeer vanaf de A20 wordt omgeleid over de A16 naar de A15. Het is nog niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en of er slachtoffers zijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd