Zes woningen onbewoonbaar door brand in bovenwoning Patrijspad Lekkerkerk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Lekkerkerk – Zes woningen zijn afgelopen nacht onbewoonbaar geraakt door een forse brand. In een woning op de eerste verdieping ontstond rond 02.00 uur een brand, deze greep snel om zich heen en al snel waren er grote vlammen te zien.

Een buurtbewoner heeft de bewoners van omliggende woningen wakker gemaakt zodat ze hun huis uit konden. Er werden in totaal zes woningen ontruimd. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur vrij snel onder controle kunnen krijgen.

De omliggende woningen hebben door de brand rook- en waterschade opgelopen. Voor de bewoners ervan wordt voor vervangende woonruimte gezocht. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend. Er is niemand gewond geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd