woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man overleden na steekpartij Windgatseweg Rockanje

- advertentie -

Rockanje – Omstreek 01.50 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij aan Windgatseweg in Rockanje. Eenmaal ter plaatsen troffen de agenten een zwaargewonden man aan. Hierop werd de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team.

Echter bleek alle hulp te laat voor deze man. De man is ter plaatsen aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft een verdachte weten aan te houden en is overgebracht naar het politiebureau. Vermoedelijk is een ruzie de oorzaak van de steekpartij. Het onderzoek is in volle gang. Getuigen die iets gezien hebben worden gehoord en sporen worden veiliggesteld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -