dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man gewond na schietpartij Hoekse Hilleweg Hoek van Holland

- advertentie -

Hoek van Holland – Een man is rond middernacht gewond geraakt door een schietpartij. Het schietincident vond rond 00.30 uur plaats op de Hoekse Hilleweg in Hoek van Holland. De man moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Omstanders wisten de schutter te overmeesteren en het vuurwapen afhandig te maken. Agenten hebben de man aangehouden en het vuurwapen in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de schietpartij.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -