Politie neemt vrachtwagen in beslag na politie inval Eerste Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is donderdagavond een bedrijventerrein aan de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel binnengevallen. Tijdens de politieactie ging een speciale eenheid van de politie als eerste het terrein op.

De politie heeft een vrachtwagen in beslag genomen. Een woordvoerder van de politie wil nog niet kwijt met wat de actie te maken heeft gehad. De vrachtwagen is door de politie onder begeleid transport vervoerd naar een locatie elders in het land.

- Advertisement -

Op het bedrijventerrein zit volgens Google Maps een tuinaanleg bedrijf gevestigd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd