Vrouw overleden na aanrijding, bestuurder rijdt door Dorpsweg Oudenhoorn

Date:

Share post:

- Advertisement -

Oudenhoorn – Een vrouw is donderdagavond overleden nadat zij werd aangereden door een auto op de Dorpsweg in Oudenhoorn. De bestuurder reed na het ongeval door, de vrouw werd door de aanrijding in de sloot geworpen.

Omstanders hebben direct eerste hulp verleend, hulpverleners hebben het slachtoffer langdurig gereanimeerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed zij alsnog aan haar verwondingen. Getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren zijn opgevangen door de politie.

Vanwege het tractor pulling evenement stonden er veel auto’s in de berm geparkeerd. Het slachtoffer was onderweg naar hun auto. De politie roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd