vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Auto in brand gestoken Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Rond middernacht is op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle aan den IJssel een auto in brand gestoken. De auto was vermoedelijk kort daarvoor gedumpt ter hoogte van het gronddepot. De brand werd opgemerkt door omwonenden van de Lino.

De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand snel te blussen. Een schuimblusvoertuig kwam met extra water ter plaatse om de brand volledig te kunnen doven. De politie doet onderzoek naar de herkomst van het voertuig. De kentekenplaten zijn veiliggesteld.

Auto gedumpt en in brand gestoken in Schollevaar

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -