woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Meerdere kogels afgevuurd op voordeur woning Sleedoorn Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er rond de klok van 3 uur een woning beschoten aan de Sleedoorn in Poortugaal. De bewoonster, een 37-jarige vrouw, werd wakker van twee harde knallen. Ze ontdekte vervolgens dat er twee op de voordeur van de woning geschoten was. Het is niet duidelijk of het om een of meerdere schutters gaat.

Agenten die op de melding afkwamen vonden op straat tenminste een kogelhuls. Waarom er op de deur geschoten is, is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke aanleiding hiervan en roept getuigen die mogelijk camerabeelden of zelf iets gezien hebben op om zich te melden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -