woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Twee gewonden na steekpartij Marthalaan Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Bij een steekpartij in een woning aan de Marthalaan in Hoogvliet zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt. Vermoedelijk is een ruzie aan de steekpartij vooraf gaan. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het lijkt erop dat ze ruzie met elkaar hebben gehad. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. Beide personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.  Één van hen is zwaargewond geraakt en met spoed overgebracht. De politie doet onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -