dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man overvalt met vuurwapen en bivakmuts supermarkt Nieuwe Ommoordseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft maandagavond rond half negen een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Nieuwe Ommoordseweg in Rotterdam. De man kwam met een bivakmuts de winkel binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen.

De overvaller ging er direct vandoor. Hij had een grote big shopper bij zich en was in het zwart gekleed. De politie heeft onder andere met een politiehelikopter naar hem gezocht. Er zijn voor zover bekend nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet ter plekke onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -