woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrachtwagen verliest pompwagen van Riemsdijkweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmorgen zijn elektrische pompwagen verloren. De chauffeur reed weg bij een bedrijf aan de van Riemsdijkweg en had de pompwagen vermoedelijk niet goed genoeg vastgezet. De pompwagen schoot los van de vrachtwagen en kwam met een harde klap op het asfalt terecht.

De pompwagen zorgde voor overlast voor het wegverkeer. Een auto van Rijkswaterstaat heeft een afzetting gemaakt zodat niemand op de pompwagen zou rijden. De pompwagen is naar de kant gehaald. Het wegdek en de pompwagen zijn beschadigd geraakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -