Zeehavenpolitie ontdekt 18 inklimmers op terrein van scheepvaartbedrijf Vulcaanweg Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De zeehavenpolitie heeft dinsdagmorgen rond 07.00 uur 18 inklimmers ontdekt op het terrein van een scheepvaartbedrijf aan de Vulcaanweg Vlaardingen. Vijf van de inklimmers bleek minderjarig te zijn. Niemand is onwel geworden of gewond geraakt.

De politie werd in kennis gesteld omdat beveiligingsmedewerkers hadden geconstateerd dat de temperatuur voor de vrachtwagen te hoog zou zijn. Dat betekent dat er inklimmers aanwezig kunnen zijn, de politie trof in de trailer 18 personen aan. De inklimmers zijn aangehouden voor het aanwezig zijn op een terrein waar dit niet is toegestaan.

- Advertisement -

De chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Het Team Migratiecriminaliteit en Mensenhandel (TMM) van de AVIM stelt een nader onderzoek in naar de mogelijke smokkel van deze illegale migranten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd