Motoren in beslag genomen na viraal filmpje

Date:

Deel bericht:

De politie heeft vier motoren in beslag genomen in een onderzoek naar een viraal filmpje op Dumpert. Daarin was te zien hoe een groep motorrijders roekeloos rijgedrag vertoonde.

Op 30 mei verscheen op de website Dumpert een video genaamd ‘Achterbrugboys op NL snelweg’, waarin meerdere motorrijders op de A4 ter hoogte van de Beneluxtunnel stil gingen staan om burn-outs te doen, en al driftend tussen het overige wegverkeer manoeuvreerden.

- Advertisement -

De video ging al snel viraal en ook de politie was dit niet ontgaan. Zij startten hierop een onderzoek naar deze asfaltknuffelaars in spé. Al een dag later wist de recherche vier motoren te traceren en hebben deze in beslag genomen. Tegen de verdachten wordt proces verbaal opgemaakt voor roekeloos rijden en het onnodig gevaar en hinder veroorzaken.

Daar blijft het niet bij, zo laat de politie weten: “Ook gaan wij een onderzoek laten doen naar de rijvaardigheid en vorderen we rijbewijzen in. Het Openbaar Ministerie gaat de vervolging in stellen.”

Getuigenoproep
De politie is voor het onderzoek op zoek naar getuigen of weggebruikers die dashcambeelden hebben waar de bewuste club motorrijders op te zien zijn. Er wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...