woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie houdt jongen met bivakmuts aan met gaspatroon vuurwapen Vierhavensstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond op de Vierhavensstraat in Rotterdam een 18-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden met een gaspatroonvuurwapen. De jongeman werd met een bivakmuts op gezien door agenten, waarop ze besloten om hem aan te spreken.

Toen agenten zijn identiteit wilden controleren ging hij rennen. Na een korte achtervolging kon hij alsnog worden staande gehouden. Omstanders wezen agenten op een plek waar de jongeman onderweg iets had weggegooid. Daar werd uiteindelijk een gaspatroonvuurwapen aangetroffen.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -