Auto met meerdere inzittenden raakt te water in Lopik

Date:

Deel bericht:

Lopik (UT) – Donderdagavond 2 juni is een auto te water geraakt langs de Lopikerweg West. Daarbij raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond kwart over negen. Door onbekende reden raakte de auto met meerdere inzittenden van de weg en belandde in het water. De inzittenden konden gelukkig zelfstandig de kade bereiken.

- Advertisement -

Hoewel ze een nat pak aan het voorval overhielden, raakte er gelukkig niemand gewond. Duikers hebben ook voor de zekerheid nog zoekslagen in het water gemaakt, om er zeker van te zijn dat er niemand anders in het water was. Dit bleek gelukkig niet zo te zijn. De auto moet daarentegen wel als verloren worden beschouwd.

De weg was gedurende de afhandeling van het incident gesloten voor verkeer. Een berger heeft de auto op het droge gekregen en afgevoerd.

- Advertisement -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd