Belg aangehouden voor betrokkenheid bij schietincident op Stationsplein in Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Dinsdag 31 mei is een 19-jarige man uit het Belgische Lommel aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident op het Schiedamse Stationsplein. Daarbij raakte een 23-jarige man uit Schiedam gewond.

Op de bewuste avond van 1 april werd de Schiedammer neergeschoten. Met een schotwond in zijn been werd hij naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Een 32-jarige man uit Delft die kort erna werd aangehouden, bleek niets met het schietincident te maken te hebben. Uiteraard ging de politie verder met het onderzoek.

Onder andere een tip leidde naar de dinsdag aangehouden man uit Lommel, tegen de Nederlandse grens aan in Limburg. Zijn rol bij het schietincident wordt onderzocht. Hij wordt vrijdag 3 juni voorgeleid aan de rechter-commissaris die bepaalt of hij langer vast blijft zitten.

- Advertisement -

Gerelateerd