dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Scholieren in Krimpen aan den IJssel leggen praktisch verkeersexamen af

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Donderdagochtend 2 juni gaf wethouder Anthon Timm het startsein voor het landelijk verkeersexamen in Krimpen aan den IJssel. In totaal legden 258 leerlingen van Krimpense basisscholen het examen af.

De basisschoolleerlingen fietsten een route door de buurt. Op meerdere locaties zitten waarnemers om te kijken of iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Bij het slagen, ontvangen ze een officieel verkeersdiploma. Helaas was er één leerling die niet gelijk slaagde.

Er waren zowel medewerkers van de politie, handhaving en andere vrijwilligers die een bijdrage leverden aan het examen. Het startschot werd gegeven door de wethouder die maar wat blij is dat de leerlingen leren veilig in het verkeer deel te nemen.

Het verkeersexamen is georganiseerd door de Krimpense afdeling van Veilig Verkeer Nederland. Na afloop van het examen ontving Freek Bredius een bedankje voor zijn jarenlange inzet voor de organisatie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -