woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Fietser (78) overlijdt na ongeluk met auto Lekdijk Nieuw-Lekkerland

- advertentie -

Nieuw-Lekkerland – Een 78-jarige man is vrijdagmiddag overleden na een ongeluk op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Het slachtoffer werd rond 16.00 uur geschept door een auto. De man raakte door de klap ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

De politie heeft een geruime tijd onderzoek gedaan. Sporen zijn veiliggesteld en de bestuurder van de auto is gehoord. Volgens de lokale nieuwswebsite Alblasserdamsnieuws bestaat het vermoeden dat de man wilde oversteken naar het vrijliggende fietspad.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -