Fietser (78) overlijdt na ongeluk met auto Lekdijk Nieuw-Lekkerland

Date:

Deel bericht:

Nieuw-Lekkerland – Een 78-jarige man is vrijdagmiddag overleden na een ongeluk op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Het slachtoffer werd rond 16.00 uur geschept door een auto. De man raakte door de klap ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

De politie heeft een geruime tijd onderzoek gedaan. Sporen zijn veiliggesteld en de bestuurder van de auto is gehoord. Volgens de lokale nieuwswebsite Alblasserdamsnieuws bestaat het vermoeden dat de man wilde oversteken naar het vrijliggende fietspad.

- Advertisement -

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd