woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man (21) rijdt kind het ziekenhuis in tijdens avondvierdaagse en vlucht in Strijen

- advertentie -

Strijen – Een jongetje is vrijdagavond tijdens de avondvierdaagse zwaargewond geraakt door een aanrijding. Het jongetje werd op de Waleweg aangereden door een automobilist en raakte zwaargewond. De jongen ligt in het ziekenhuis met onder andere botbreuken.

De automobilist ging er na het ongeval vandoor. De politie wist de 21-jarige bestuurder snel aan te houden. De man zit vast en zal worden gehoord. De politie heeft de geschrokken wandelaars en kinderen opgevangen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -