Man (22) uit Maassluis verdacht van leveren vluchtauto’s plofkraken Duitsland

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Een 22-jarige man uit Maassluis is vrijdagmorgen 3 juni aangehouden voor betrokkenheid bij een serie plofkraken in Duitsland. Het openbaar ministerie deed onderzoek op verzoek van de Duitse Politie. De man leverde Audi-sportwagens aan criminele groepen.

De man uit Maassluis blijkt bij acht plofkraken betrokken te zijn geweest. Een 36-jarige man uit het Duitse Halle is eveneens aangehouden, hij wordt gelinkt aan zes plofkraken. De politie in Duitsland doet hard onderzoek, sinds september 2021 zijn er meerdere plofkraken gepleegd. Bij een aantal van deze plofkraken werd er ongeveer 810.000 euro buitgemaakt. De schade aan de panden loopt tot in de miljoenen.

De verdachte uit Maassluis wordt ervan verdacht dat hij de auto’s heeft geleverd en overgedragen aan de criminelen. Het is niet bekend of het om gestolen auto’s ging.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...

Man (19) met vuurwapen aangehouden in Maassluis

Maassluis - Op zaterdag 3 februari heeft de politie een 19-jarige man aangehouden, nadat een vuurwapen werd gevonden....

Woning van gezin onbewoonbaar na brand in woning van Speykstraat Maassluis

Maassluis - Een gezin van een woning aan de van Speykstraat in Maassluis kan voorlopig niet meer terug...