dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man (22) uit Maassluis verdacht van leveren vluchtauto’s plofkraken Duitsland

- advertentie -

Maassluis – Een 22-jarige man uit Maassluis is vrijdagmorgen 3 juni aangehouden voor betrokkenheid bij een serie plofkraken in Duitsland. Het openbaar ministerie deed onderzoek op verzoek van de Duitse Politie. De man leverde Audi-sportwagens aan criminele groepen.

De man uit Maassluis blijkt bij acht plofkraken betrokken te zijn geweest. Een 36-jarige man uit het Duitse Halle is eveneens aangehouden, hij wordt gelinkt aan zes plofkraken. De politie in Duitsland doet hard onderzoek, sinds september 2021 zijn er meerdere plofkraken gepleegd. Bij een aantal van deze plofkraken werd er ongeveer 810.000 euro buitgemaakt. De schade aan de panden loopt tot in de miljoenen.

De verdachte uit Maassluis wordt ervan verdacht dat hij de auto’s heeft geleverd en overgedragen aan de criminelen. Het is niet bekend of het om gestolen auto’s ging.

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -