Automobilist onder invloed rijdt voetganger dood Oldegaarde Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is vrijdagavond om het leven gekomen nadat hij op de Oldegaarde in Rotterdam-Charlois werd aangereden door een auto. De bestuurder van de auto bleek onder invloed van drugs te zijn.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Helaas bleek hun hulp tevergeefs, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De voetganger zou tussen de auto’s door de weg zijn overgestoken. De bestuurder van de auto kon de voetganger niet meer ontwijken en reed het slachtoffer aan. Hij kwam daarna tegen meerdere geparkeerde auto’s langs de weg tot stilstand.

De bestuurder bleek onder invloed te zijn van drugs. Volgens een drugstest had de man de werkzame stof van wiet in zijn speeksel zitten. Een bloedtest is afgenomen om de hoeveelheid hiervan te bepalen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd