woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Agent mishandeld bij verkeersruzie in Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Een agent is zaterdagmiddag 4 juni mishandeld na een verkeersruzie op het Croesinckplein in Zoetermeer. Twee personen zijn aangehouden voor mishandeling, bedreiging en het belemmeren van agenten in hun werk.

De politie kreeg omstreeks 14.30 uur een melding van het conflict, dat na een aanrijding op het Croesinckplein ontstaan zou zijn. Een van de betrokken partijen zou zich daarbij agressief hebben opgesteld.

Toegesnelde agenten werden ter plaatse beledigd door een 22-jarige man uit Zoetermeer. Hij is aangehouden, waarna een vrouw de agenten begon te belemmeren. Ook zij, een 22-jarige vrouw uit Zoetermeer, is hierop aangehouden.

Tijdens haar aanhouding mishandelde de vrouw een agente. Zij is in het ziekenhuis behandeld. Of de agente aangifte heeft gedaan, is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -