Agent mishandeld bij verkeersruzie in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Een agent is zaterdagmiddag 4 juni mishandeld na een verkeersruzie op het Croesinckplein in Zoetermeer. Twee personen zijn aangehouden voor mishandeling, bedreiging en het belemmeren van agenten in hun werk.

De politie kreeg omstreeks 14.30 uur een melding van het conflict, dat na een aanrijding op het Croesinckplein ontstaan zou zijn. Een van de betrokken partijen zou zich daarbij agressief hebben opgesteld.

- Advertisement -

Toegesnelde agenten werden ter plaatse beledigd door een 22-jarige man uit Zoetermeer. Hij is aangehouden, waarna een vrouw de agenten begon te belemmeren. Ook zij, een 22-jarige vrouw uit Zoetermeer, is hierop aangehouden.

Tijdens haar aanhouding mishandelde de vrouw een agente. Zij is in het ziekenhuis behandeld. Of de agente aangifte heeft gedaan, is niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd