Brandweer redt meerdere bewoners bij grote brand Leliënstein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een portiekflat aan de Leliënstein in Rotterdam heeft afgelopen nacht rond half drie een flinke brand gewoed. De brandweer moest meerdere mensen met behulp van een ladderwagen via de balkons uit hun woning halen.

De brandweer schaalde uit voorzorg op naar grote brand. De brand die was ontstaan in een kelderbox was rond tien voor drie onder controle. Hierna heeft de brandweer het portiek geventileerd en konden de bewoners weer terug naar huis.

- Advertisement -

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Zowel de politie als de brandweer zullen hier onderzoek naar doen.

Foto’s: Daniël Bosch

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd