Brandweer onderzoekt slootje na mogelijke dumping blauw poeder Anthony Lionweg Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – De brandweer is al enige tijd bezig met een onderzoek van een blauw poederachtige stof in een slootje aan de Anthony Lionweg en Bergschenhoek. Kort na 17 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van een vreemd stof in een slootje. De brandweer heeft hierbij de hulp ingeschakeld van de Adviseur Gevaarlijke Stoffen omdat niet duidelijk om wat het precies gaat.

Inmiddels zijn er monster genomen van het poeder. Hieruit moet gaan blijken wat het exact is. De DCRM (milieudienst) zal er voor zorgen dat het goedje wordt opgeruimd. Uit eerste metingen is gebleken dat er geen gevaarzetting is. Wel zijn er pompen uitgezet zodat het zich niet verder kan verspreiden.

©Norbert Verhoeff
©Norbert Verhoeff
©Norbert Verhoeff
- Advertisement -

Gerelateerd