Politie achtervolging eindigt in Alblasseerdam

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – De politie heeft zaterdag een bestuurder van een grijze Volkswagen Polo aangehouden. De automobilist kreeg een volgteken omdat hij was betrapt op het niet handsfree bellen. Daarnaast reed hij harder dan de toegestane snelheid. Op de A15 waren werkzaamheden aan de gang waardoor er een maximum snelheid van 70km/u van kracht was.

De bestuurder leek in eerste instantie de agenten te volgen, vlak voor de afrit van het tankstation ging hij er alsnog vandoor. Na een korte achtervolging op hoge snelheid, het rijden over de busbaan en het negeren van een rood verkeerslicht koos hij toch eieren voor zijn geld. Op de N915 zette hij alsnog zijn auto aan de kant.

- Advertisement -

De politie heeft het rijbewijs van de man in beslag genomen. Hij zal zich waarschijnlijk moeten melden bij het CBR voor een educatieve cursus. Daar wordt bepaald of de man zijn rijbewijs nog wel terugkrijgt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd